Mainnet Lanceringsdatum

Discussion in 'Nederlands (Dutch)' started by Info, Feb 1, 2016.

Tags:
 1. 2017/12/15 - Decred v1.1.2 released! → Release Notes  → Downloads
 1. Info

  Info Jr. Member
  Translator (Nederlands)

  Dec 31, 2015
  44
  27
  Belgium
  #1 Info, Feb 1, 2016
  Last edited: Feb 1, 2016
  Hallo iedereen,

  Even een snelle update naar een specifieke datum en tijd voor de lancering van het mainnet te bevestigen, nu dat het testnet al een tijdje online is. Het oorspronkelijke plan was om het Mainnet te openen op 3 Februari 2016, wanneer er geen ernstige fouten ontdekt zouden worden tijdens de week van het Testnet. Echter, de werking van het Testnet en feedback van de gebruikers hebben ons duidelijk gemaakt dat het netwerk veel baat zal hebben bij twee verschillende factoren die volledigheid van het netwerk vereisen van voorafgaand werk voor de lancering van het Mainnet.
  Deze zijn:
  PoW pools - dit project wordt momenteel bijgestaan door ontwikkelaars, zij zijn software voor PoW mining aan het ontwikkelen.
  PoS pools - dit project zal vervolledigd worden en er zal een eenvoudige stake pool uitgebracht worden voor diegene die geïnteresseerd zijn in PoS mining.
  Bij deze, de specifieke datum en tijd die gepland is voor de lancering van het Mainnet is 12:00 PM CST 8ste Februari, 2016 (Voor ons zal dit dus 19:00h (GMT+1) zijn). De software gaat gratis en open-source zijn en verdeeld worden om 12:00 PM CST 7de Februari, 2016 - een dag voorafgaand aan de lancering van het Mainnet. Hopelijk gaat de huidige voortgang van deze factoren iedereen een beetje tijd gunnen om vertrouwd te raken met de software en jullie tijd geven om afspraken te maken voor de lanceringsdag!

  Zoals altijd, bedankt aan iedereen voor hun harde werk en inspanning in het helpen van anderen!

  Met vriendelijke groet,
  Decred Project
   
  Jazzah likes this.

Share This Page