Suprnova's Dcr Pool

Discussion in 'Proof-of-work Mining' started by ocminer, Feb 2, 2016.

  1. 2017/12/15 - Decred v1.1.2 released! → Release Notes  → Downloads
  1. Strannik-74

    Strannik-74 New Member

    Mar 9, 2016
    2
    0
    Male
    I have the same problem[​IMG]
     
  2. sambiohazard

    sambiohazard Sr. Member

    Jan 21, 2016
    844
    372
    So i am not alone. Also i am absolutely sure that it is the diff change. Diff hasn't changed in last 10 mins and its working totally normal now. Fixed diff ports or diff setting via password field (like -p diff=4) will solve this i think.
     
  3. naPS

    naPS New Member

    Jan 9, 2016
    21
    4
    Male
    Nope, the units are right - here's a SS of it.

    [​IMG]

    ... and that mininghwcomparison.com site is one of the ugliest things I've ever seen. Seriously, it's pretty much unusable. The only other listed 980 ti on there is at 1.8MH/s on a non-CUDA miner... not sure why you think that 2.3 is so far off?
     
  4. LastNinja

    LastNinja Full Member

    Dec 31, 2015
    451
    199
    Male
    Because I remember that I read somewhere on a mining blog that it hashed only 1.4GH/s on BlakeCoin, which would make it significantly less on 14 rounds of Decred. Its hardware specs also point to rather 1.xGH/s and not 2.xGH/s. I guess you have it overclocked to 1.3GHz. That would be the only way to somehow explain that hashrate.
     
  5. norikai

    norikai New Member

    Dec 24, 2015
    40
    12
    No, I get 1.6 Ghs on a single 980 on stock settings.
     
  6. sambiohazard

    sambiohazard Sr. Member

    Jan 21, 2016
    844
    372
    That is possible with good cooling/low ambient temps. I am getting 1.3 GH/s on 970 with ccminer 1.7.4. and ambient is in 30s.
     
  7. travanx

    travanx New Member

    Mar 7, 2016
    17
    0
    Male
    I get 1.3 GH/s on a stock 970 and 1.5 GH/s on a edited bios 970, same MSI cards. 1.7.4
     
  8. s7icky

    s7icky New Member

    Mar 10, 2016
    2
    0
    Male
    Yea im getting drops in WU's :/ gpu sits idle for a couple mins then kicks in again using ccminer 1.7.4
     
  9. naPS

    naPS New Member

    Jan 9, 2016
    21
    4
    Male
    Yeah, this sounds like something we should try. Is there a way to get a fixed diff stratum port?
     
  10. LastNinja

    LastNinja Full Member

    Dec 31, 2015
    451
    199
    Male
    It's raining blocks. Global hashrate now at over 5TH/s. If difficulty will really go to 400k and those 1-2TH/s will disappear again, we will have a really slow 288 blocks following.
     
  11. LastNinja

    LastNinja Full Member

    Dec 31, 2015
    451
    199
    Male
    7 out of the last 20 blocks do not have the full block subsidy. Is it due to this?

     
  12. CodyF86

    CodyF86 New Member

    Feb 14, 2016
    32
    1
    Male
    @Strannik-74 set -m 10 in the ccminer batch file, this will multiply the stratum diff by 10. 1 x 10 = 10 and it keeps it from stalling since the stratum change a week or so ago.

    Still dunno what happened but it was always set to 10 more or less and no it bounces between 1 and 2 so just set -m 10 and it doesn't stall 90-95% of the time now.
     
    naPS likes this.
  13. Dakmyr

    Dakmyr New Member

    Mar 14, 2016
    8
    0
    Male
    Could you put together a step by step video on you site to mine for decred (pow)? I have signed up and downloaded the software and unzipped it and made a worker but nothing seem to connect. I have mined Bitcoin in the past with bitminer and their client. Just looking for some help
     
  14. naPS

    naPS New Member

    Jan 9, 2016
    21
    4
    Male
    This definitely helped, I had to adjust the m value based on my cards. It helped, but wasn't enough to keep my cards consistently loaded, so I ended up switching to longpoll for now. It's much more stable, but still has issues with cycling hashrates when compared to cgminer.
     
  15. naPS

    naPS New Member

    Jan 9, 2016
    21
    4
    Male
    Wuh-oh, something's up with the Suprnova pool. Keep getting the invalid credentials thing. This is about 11PST on Wednesday 3/16
     
  16. Argonaut

    Argonaut New Member

    Jan 12, 2016
    31
    4
    Male
    Getting the same problems. Was happening a few hours ago as well.
     
  17. Argonaut

    Argonaut New Member

    Jan 12, 2016
    31
    4
    Male
    Looking at the pool hashrash, I am thinking it is happening to everyone.
     
  18. naPS

    naPS New Member

    Jan 9, 2016
    21
    4
    Male
    Yeah man, it dropped down into the 400's, now it seems like it's back to normal.
     
  19. Klaian

    Klaian New Member

    Feb 9, 2016
    24
    1
    Male
    When will BlockFinder return to stat page?
     
  20. naPS

    naPS New Member

    Jan 9, 2016
    21
    4
    Male
    Seems like the pool is experiencing periods of problems again. I get about a 5 minute period every now and again where the pool just stops responding or providing work, or it gives me the invalid credentials thing. Is something going on behind the scenes to make this happen?
     

Share This Page